ANTALYA / DÖŞEMEALTI - HİLMİ CANER SARAÇOĞLU İMAM HATİP ORTAOKULU

May

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Nisan Ayı teması olan ''Mısra Ezberleme'' etkinliğimizi 6 -İHO sınıfı öğrencilerimiz çoşkulu bir şekilde gerçekleştirdi.Bu etkinlik ile ;

Dil becerisi geliştirilmesi,

Türkçe'nin inceliklerini ve güzelliklerini keşfetmelerini ,Duygusal ve Zihinsel gelişimlerine katkı sağlanm

sağlanması amaçlandı.Türkçe Öğretmenimiz Mikail DEMİR 'e katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.

Nis

Döşemealtı İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Hasan BAHŞİ, Şube Müdürrlerimiz ,Okul Müdürlerimiz ,okul idaremiz ,öğretmenlerimiz ,öğrencilerimiz ve değerli velilerimizin katılımı ile Geleneksel 2.iFTAR yemeğimizi gerçekleştirdik.

Bu özel günde emeği geçen tüm katılımcılarımıza ve hayırseverlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Haftası münasebetiyle Çığlık şehidimiz Dursun Gökçe ' nin kabrini ÇEDES projesi yürütücüsü öğretmenleri İlkay AK ,Tuba Avşarlıgil ,Süleyman TOPKAÇ ve Serpil Özmen Deligönül eşliğinde öğrencilerimiz ile ziyaret ettik .Dualar okuduk.

Şehitlerimize olan minnettarlığımız ifade etmek niyetiyle gerçekleştirdiğimiz şehitlik ziyaretine katılan öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyor

Ock

Tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize iyi tatiller dileriz.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri kapsamında  okulumuzun her sınıf düzeyinde Anahtar kelimeler ile hikaye anlatma yarışması düzenlendi. Okul komisyonu değerlendirme sonucuna göre dereceye giren öğrencilerimiz belirlenerek ödülleri verildi. Buna göre ;5/ İHO  sınıfından Arif ACAY ve Ecrin Su KALKAY başarılı olmuştur.Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

BEN ÖZELİM; EN ÖZELİM !

Hayatı ,sevgiyi ve geleceği paylaşmak için ENGEL YOK !ENgeller aşılmak için var. Engelleri beraber aşıyoruz.

#3 Aralık Dünya Engelliler Günü

#Engelliler Günü

Ock

13 Ekim Dünya Afet Risklerinin Azaltılması Günü kapsamında AFAD gönüllüleri ,öğretmenlerimiz ,öğrencilerimiz ve velilerimizle birlikte yangın tatbikatı sorunsuz gerçekleştirilmiştir.